​Om man mår dåligt psykiskt så är det alltid väldigt viktigt att man tar tag i detta för att man inte ska hamna i en nedåtgående spiral så att man bara mår sämre och sämre. Därför så är det skönt att alltid kunna vända sig till en professionell terapeut Lidingö ​​​​som kan hjälpa dig med olika medel att vända ditt liv till det positiva. Då får man läsa på och känna efter vilken metod som kommer att passa dig som person eftersom att det finns olika psykoterapimetoder som fungerar olika bra för alla individer. 

Men något som är otroligt populärt tack vare dess höga effektivitet är KBT, kognitiv beteende terapi, detta arbetar Åsa Norén med som har sin mottagning i närheten av Lidingö, hon arbetar även som läkare och du kan därför få komplett vård oavsett vad det är som du behöver hjälp med. Många gånger så hänger det psykiska måendet tillsammans med det fysiska och då är det skönt att vända sig till en terapeut och läkare som kan hjälpa er med er helhetshälsa för att du ska få ett bättre liv.​

Hur fungerar KBT?

Många kanske bara har koll på den klassiska psykodynamiska terapin som går ut på samtal tillsammans med en terapeut. KBT fungerar lite annorlunda och har sin grund i forskning om hur vi människor känner, lär oss och hur vi agerar i samspel med andra människor och även till oss själva. I KBT-terapi så fokuserar man på att sätta upp mål och handlingsplaner där du tillsammans med din terapeut på Lidingö arbetar fram en plan som fungerar för just dig och ska hjälpa dig framåt i livet. 

​​För att läsa mer om Åsa Norén och hennes behandlingar och verksamhet kan du alltid surfa in på hennes hemsida www.asanoren.se för att där även kunna boka tid för ett första förutsättningslöst möte.